Superlativ

Coachingen med Sofie har inneburit utveckling i min vardag genom många härliga actionplans. Hon är, tydlig, lyhörd och modig.
Jag skulle rekommendera coaching med Sofie eftersom hon är en god lyssnare och strukturerad i sin metod.
Bästa hälsningar
Katarina
streck
Skulle säga att coachningen med Sofie har varit väldigt utvecklande, jag har lärt mig mycket om mig själv och fått nya positiva tankar och perspektiv.
Jag rekommenderar Sofie för att jag snabbt fick förtroende och kände mig väldigt bekväm med att öppna upp mig med jobbiga tankar osv. Som coach är Sofie enkel, glad, mjuk, varm, proffesionell och väldigt duktig. Jag gillar att jag fick lite råd när jag behövde och att jag kunde bolla med henne på ett utvecklande sätt. Det känns som Sofies arbete som coach är väldigt helhjärtat.
Med fyra ord skulle jag säga positiv, professionell, varm och förtroendeskapande :)
 Mvh Sofia
streck
Coachingen med Sofie har inneburit nya insikter och attraktiva mål som jag med glädje ser framemot att uppnå. Sofie har hjälpt mig att hitta vägen jag letat efter men aldrig hittade på egen hand. Jag skulle rekommendera coaching med Sofie eftersom hon är en engagerad coach och duktig på det hon gör.Sofie är engagerad, positiv, driven.

 /Emma
streck

Sofie är nytänkande, påläst, positiv, kan möta personer där de ”är”, inspirerande, jag skulle ge mina varmaste rekommendationer  för att Sofie är så mångsidig, har mycket relevant erfarenhet för mig som kvinnlig företagare, bjuder på sig själv och visar uppskattning.

För mig har coachingen inneburit att jag har fått nya tankesätt, fått tänka i andra banor när de vanliga vägarna var urspårade…, utvecklat mig till att vinna fler kunder via olika kanaler. Sett mig själv med alla delar runt mig och lärt mig att prioritera det som varit viktigt just då – FOKUS, är ett viktigt ord i sammanhanget.

/Pernilla – Egen företagare