Om mig

Jag tror att när kvinnor känner frihet i sina liv, växer det hennes kapacitet att göra skillnad.

Gandhi har sagt :”You must be the change you wish to see in the world.” och det citatet har inspirerat mig att göra verkstad av mina visioner både för mig och för den påverkan jag vill göra i ett större perspektiv.

Efter att ha jobbat väldigt hårt i över 10 år och hoppat mellan olika typer av företag och projekt har jag nu hängivit mig till att supporta driftiga kvinnor till att hitta sin frihet i livet, så att de kan växa och sträva mot nya nivåer av ledarskap. Min erfarenhet efter att ha coachat kvinnor är att verklig frihet och lycka kommer inifrån.

Jag tror att det är när vi vågar visa vår sårbarhet som modet föds. Det mod som gör att vi sträcker oss utanför vår komfortzon och in i den zon där magi och framgång frodas. Det är det som fungerar som gör skillnad och när vi strålar som starkast gör vi mest skillnad både för oss själva och för andra.

streck

 

Min resa

1981 – Hej världen!

Några biblioteksböcker blev förstörda efter att jag tyckt att akvariefiskarna på dagis nog såg bättre om böckerna var i akvariet istället för utanför. ”Äntligen” utbrast min mamma, när dagispersonalen presenterade incidenten. Som de hade väntat på ”bus”.

Som 10åring började jag hjälpa min bästa väns storebror med att köra reklam för svensk direktreklam två gånger i veckan, för mig var erfarenheten av att tjäna egna pengar – frihet.

Vid en ålder av 13 fick jag mitt första egna reklamutdelningsdistrikt och jag slutade inte med det förrän sista året på gymnasiet.

2000. När jag tog studenten och flyttade till kärleken i Norge och dessutom tog ett jobb som butikssäljare var min mamma chockad. Jag som varit blyg och inte sagt mer än vad som behövs ska vara säljare och interagera med främmande människor på daglig basis. Som den stöttande mamma jag har så var inte denna chock något som hon deklarerade förrän flera år senare.

2001-2004 Universitetsstudier

2005-2010 Ett år in i mitt liv som företagare gifter jag mig med min Prins. Kärlek är det finaste. Hamnade jag Fastighetsmäklarförbundets förbundsstyrelse på nationell nivå. Att vara med i styrelseprocesser på så hög nivå och tillsammmans med personer med otrolig erfarenhet var helt fantastiskt.

Jag höll min första stora föreläsning om hur det är att vara egen företagare på Karletad universitet och fick en otrolig kick av att stå inför människor och dela med mig av mina erfarenheter och faktiskt se att de blev inspirerade och motiverade till att ta egna kliv.

Nästa kärleksrus löper genom kroppen samtidigt som vår dotter kommer till världen och ger mig så mycket större perspektiv än jag någonsin kunnat ana.

Funderade jag skarpt på vad som verkligen är meningen med livet, jag hade svårt att lämna mammaledigheten och tyckte att livet borde vara så mycket mer änn att bara jobba och tjäna pengar.

2010-2015 Dotter nr 2 såg dagens ljus KÄRLEK.
Nytt företag på G och jag lämnar administrationen och går på produktförsäljning igen. Webbutik och försäljningsevent. Att skapa mer från redan befintligt är både spännande, utmanande och fantastiskt.
Börjar komma åter till vad som verkligen spelar roll och genom kontakter kommer jag fram till att utveckla de sidor hos mig som jag inte tidigare förstod hade sådant värde för andra människor. Coachutbildning, NLP utbildning och otroligt många coachande samtal både som coach och coachad.

Skapar och lanserar programkursen Frihet fokus framgång som ett led i att förmedla den förändring jag vill se.