Dina uppgifter

Prenumeration

Du har valt Frihet fokus framgång (start 1 feb 2016).

Frihet fokus framgång en kursserie för driftiga kvinnor är just vad det är. En kursserie på 8 veckor, där det kommer släppas en kursdel per vecka från och med startdatumet den 1 februari. Under kursens gång kommer vi att göra ett antal djupdykningar i olika delar av ditt liv, där du kommer att ges möjligheten att utforska  dina värderingar, val, mål och skapa medvetenhet kring situationer och föreställningar. Varje kursdel kommer att ta ca 1-3 timmar att avverka och sedan är det helt upp till dig och de mål som du har satt för dig själv på vilket sätt du kommer att ta det hela till en helt ny nivå. När du tar till dig materialet och formar kursresultatet till din egen process/utveckling så kommer du att förstå exakt vad det är jag talar om när det handlar om att vara förändringen som du vill se. Du kommer att ha tillgång till kursmaterialet så länge kursen körs, och eventuella kursmaterialsuppdateringar som sker i samband med att vi utvecklar kursen får du som en bonus.
Jag erbjuder både full betalning och delbetalning.
Full betalning innebär att du betalar hela beloppet innan kursstart och vill du dela upp betalningen så går det också bra det kostar dock lite extra.
Du kan alltså välja att betala 7700kr innan kursstart eller dela upp betalningen på 3×2750
vid delbetalning betalas första delen innan kursstart, den andra betalas innan vi kickar igång vecka 3 och den tredje innan vi kickar igång vecka 6.
Du kommer att ha en ångerrätt på 14 dagar från kursstart så ångrar du dig skall du höra av dig till mig innan vi drar igång vecka 3 så ordnar vi med pengarna tillbaka.

Priset för medlemskap är SEK 7,700.00.

Kontoinformation Redan registrerad? Logga in här
LEAVE THIS BLANK

Du kommer inom några dagar att få en faktura i ett separat mail från mig. Din betalning ska vara oss tillhanda senast en arbetsdag innan kursstarten. (Om du vill välja att delbetala behöver du skicka mig ett separat mail sofie@coachsofie.com, så att jag kan anpassa och splitta din faktura manuellt)

Om du har anmält dig i sista minuten (de sista 5 dagarna innan kursstart) ber vi dig att betala in beloppet utan att vänta på fakturan. (alltså 7 700kr för direktbetalning och 2 750kr om du väljer delbetalning) Du betalar då till Bankgiro 168-4851 och anger ditt för och efternamn som referens. Kvitto på utförd betalning kommer inom några dagar och för dig som väljer delbetalning mailar vi kvitto på betalt belopp samt fakturor på resterande belopp.

Självklart svarar jag på frågor eller funderingar som du har maila mig på sofie@coachsofie.com eller boka en telefontid.